T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Olgunlaşma Enstitüsü

Dekoratif El Sanatları

El Sanatları Teknolojisi alanı altında yer alan dekoratif el sanatları, el dokuma, el ve makine nakışları, sanayi nakışları dallarının ürün oluşturma yeterliliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Geleneksel Türk el sanatlarını araştırıp inceleyerek bu alanda aldığı bilgiler doğrultusunda özgün tasarımlar yapabilen ve üreten, nitelikli eleman yetiştiren bölümdür.

 

Handicraft Technology is the field where education and training is given to gain product creation competencies of decorative handicrafts, hand weaving, hand and machine embroidery, industrial embroidery branches. It is a department that trains qualified personnel who can make and produce original designs in line with the information they receive in this field by researching and examining traditional Turkish handicrafts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fark yaratmaya devam ediyoruz.

Sade ve şık tasarıma sahip olan ehram çanta, zarifliğiyle dikkat çekiyor. Bu özel çanta her anınıza değer katacak ve tarzınızı tamamlayacak.

 

We continue to make a difference.

The ehram bag, which has a simple and stylish design, draws attention with its elegance. This special bag will add value to every moment and complement your style.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2024 15:15 - Görüntülenme: 263
  Beğen | 0  kişi beğendi