T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Olgunlaşma Enstitüsü

Enstitümüz'de Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği İş Hijyeni Test ve Ölçümü

  İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına yönelik tüm tedbirlerin alınması, personellerimizin bu konuda bilinçlendirilmesine yönelik eğitimlerin düzenlemesi, çalışma ortamına  ilişkin risklerin hesaplanması konusunda hassasiyet göstermeye devam ediyoruz.Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği İş Hijyeni Test ve Ölçüm Laboratuvarı uzmanlarınca kurumumuzda atölyelerde ortam ölçümü yapılarak çalışanların sağlığının korunması konusunda önemli bir adımı daha gerçekleştirmiş olduk. Bizlere bu hizmeti sunan bakanlığımıza ve ölçüm ekibine şükranlarımızı sunarız.

  Enstitümüzde İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda büyük bir hassasiyet ve özen gösteriyoruz. Çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğimi korumak için güvenlik politikalarını sıkı bir şekilde uyguluyor ve iş yerinde olası riskleri önlemek için sürekli çaba gösteriyoruz. Çalışanlarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak, enstitümüzün önceliklerinden biridir. Bu konuda kararlı bir şekilde ilerliyoruz.

 

 

   We continue to show sensitivity in taking all measures for Occupational Health and Safety rules, organizing trainings to raise awareness of our staff on this issue, calculating the risks related to the working environment. In this context, we have taken another important step in protecting the health of employees by measuring the environment in the workshops in our institution by the staff of the Ministry of National Education General Directorate of Support Services Occupational Health and Safety Occupational Hygiene Test and Measurement Laboratory. We would like to express our gratitude to our ministry and measurement team for providing this service to us.

   We show great sensitivity and care about Occupational Health and Safety in our institute. We strictly implement safety policies to protect the health and safety of our employees and constantly strive to prevent potential risks in the workplace. Ensuring that our employees work in a healthy and safe environment is one of the priorities of our institute. We are moving forward decisively on this issue.

06-06-202406-06-202406-06-202406-06-202406-06-202406-06-202406-06-202406-06-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.06.2024 - Güncelleme: 06.06.2024 09:16 - Görüntülenme: 82
  Beğen | 0  kişi beğendi