T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Olgunlaşma Enstitüsü

VİZYON ve MİSYON

Vizyonumuz

Kültürel değerlerimizi yaşatıp, koruyarak gelecek nesillere aktarmak, geleneksel ile modern arasında köprü kurmak, tarihimizi ve kültürümüzü ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak.

 

Misyonumuz

Erzurum Olgunlaşma Enstitüsü, çevresindeki illeri de kapsayan bir nitelikte kültürel değerlerimizi araştıran, geleneksel kültürü aslına uygun bir şekilde modernize ederek günümüze ve geleceğe taşıyan, özellikle tasarım, üretim ve araştırma faaliyetlerini kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel sanatlara tekrar hayat vermek için kurulmuş bir kurumdur. 

 

 

Our Vision

To preserve and protect our cultural values and transfer them to future generations, to build a bridge between the traditional and the modern, and to promote our history and culture on national and international platforms.

 

Our Mission

Erzurum Maturation Institute is an institution that researches our cultural values in a quality that covers the surrounding provinces, carries traditional culture to the present and future by modernizing it in accordance with the original, and especially design, production and research activities to revive traditional arts that are about to disappear.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.10.2019 - Güncelleme: 12.01.2024 15:55 - Görüntülenme: 753
  Beğen | 9  kişi beğendi